Exciting Hunting Tours

Lov

U individualnom lovu najčešće se lovi potražice ili s visoke čeke, dok je u skupnom lovu na divlje svinje u nekim predjelima lovcima na raspolaganju veliki broj niskih čeka na vatrenim linijama. Ovaj „luksuz“ svakako daje lovcu komoditet prilikom pucanja, kao i bolju mogućnost da na vrijeme uoči i čuje divljač koja dolazi prema „štandu“.

Lovci se razvoze traktorom s prikolicom između dva prigona tako da je hodanje lovaca prema vatrenim linijama svedeno na minimum. Prosječna „štreka“ u 2012. sezoni lova na divlje svinje prigonom bila je 38 odstreljenih divljih svinja po lovnom danu!


Breznica Đakovački kraj

Udaljeno 2 sata vožnje od Zagreba, lovište Breznica nalazi se u zapadnoj okolici Đakova. Ukupne površine 11 000 hektara lovište Breznica najpoznatije je po jakoj populaciji divljih svinja -  kapitalni veprovi iz predjela Mačkovac, Kujnjak i Nabrđe jedna su od genetski najkvalitetnijih linija u Hrvatskoj i Europi.

Posljednjih godina broj jelenske divljači znatno je porastao, što je rezultat dobrog gospodarenja lovištem, pa je u vrijeme rike moguće loviti i jake jelene. Teren je blago brdovit,  nadmorske visine od maksimalno 350 m, s dosta šume, šumskih livada, i zapuštenih poljoprivrednih površina koja postaju prave oaze za divlje svinje i jelene.


Smještaj Breznica

Lovačka kuća Kondrić odličan je izbor za grupe do 12 lovaca, koje nisu zahtjevne u pogledu jednokrevetnih soba. Raspoloživo je 6 dvokrevetnih soba s kupaonama, a pravi užitak lovcima će pružiti vrhunska kuhinja, te udobnost dnevnog boravka i  blagovaonice s otvorenim kaminom.

Za veće grupe ili zahtjevnije goste idealna opcija je hotel s 3* u predgrađu Đakova. Udaljenost do samog srca lovišta je 15 minuta vožnje automobilom.


Odabir smještajne lokacije ovisi o finalnom programu i odabiru lovišta za pojedine grupe kao i željama lovaca. Naša je praksa da hotel ili lovačka kuća budu što bliže lovištima u kojima će se loviti.

Pogledajte neke od smještajnih kapaciteta, a prijedlog najboljeg izbora ostavite nama.


Hotel Đakovo 

Hotel Djakovo 300 - više jedno i dvokrevetnih soba
- 3 restorana
- Klima, Internet
- TV
U najljepšem dijelu ravnoga istoka, na mjestu gdje se isprepliću putevi kojima stižete u svaki kutak Slavonije nalazi se hotel „Đakovo“. Svakom gostu otkrivamo vrijednosti povijesne ostavštine, tradicije i kulture ovog dijela Slavonije...
Više...

Kondrić

Kondric BREZNICA-300 - 6 dvokrevetnih soba s kupaonom
- blagovaonica
- dnevni boravak
- TV
Lovačka kuća Kondrić smještena je u samom lovištu, a svojim luksuznim uređenjem jamči dobar odmor nakon uspješnog lova. Zidovi lovačke kuće okićeni suvrhunskim trofejima divljači, osobito "zlatnih veprova", a poznate su podobroj slavonskoj kuhinji te po ponudi visoko kvalitetnih Đakovačkih vina.  Više...


"Croatia joined EU on July the 1st! We wish you a pleasant holiday and a successful hunt! "

LOVAG l.t.d.