Namibija

Zemlja otvorenog prostranstva

Svake godine Namibija postaje sve popularnija lovna destinacija. Lovišta su brojna i velika, lov je izazovan i etičan a trofeji vrhunske kvalitete. Mnoge interesantne vrste kao što su Oryx, Kudu, Blue Wildebeest, Black Wildebeest, Springbuck i sl., prisutne su u Namibiji u velikom broju što je i razlog da su cijene safarija relativno niske i pristupačnije nego u ostatku Afrike.

Namibija je površinom 15 puta veća od Hrvatske, dok je populacija stanovništva svega 2 milijuna! Drugim riječima, prostora i divljači je puno, a lov je tradicionalno dio svakodnevnog života. 


Odabrali smo lovišta koja pokrivaju želje i najzahtjevnijih lovaca, pa i njihovih obitelji, jer je safari u Namibiji idealna kombinacija odmora u prirodi za svakoga, a ne samo lovca. Ako ste iskusni afrički lovac ili tek ispunjavate svoj davni san o prvom safariju u Africi – Namibija je odličan izbor za svakog  lovca.

Ova destinacija nudi puno mogućnosti za svačiji džep, a lovac dobija izdašnu vrijednost za uloženi novac!


ARU Game lodges

modul-foto-namibia-hunting-kalakwa-307Veronica and Kalakwa offer two different worlds in Africa and the lodges compliment each other in every way, so that when you leave you will be filled with a spectacular African safari...

Više

Omalanga Safaris

module-foto-namibia-mopane-Camp-307The word Omalanga is derived from the Ovambo Tribe's language and means "Impala". Impala stands for beauty, strength and swiftness, and is one of the most graceful antelopes on the...

 

Više